House voor jong & oud

Dans & Balletstudio Jolein

Bij Dansstudio Jolein geven we House in verschillende niveaus, in de leeftijd van 12 tot en met 21 jaar. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is altijd wel een House dansles waarin je kunt deelnemen. Kijk op het rooster om te zien of er een geschikte les voor je bij zit! 

Dans & Balletstudio Jolein

House bij Dansstudio Jolein

De dansstijl house wordt uitgeoefend op house muziek. House is een muziekstijl die is ontstaan aan het einde van de jaren 80′.

De muziekstijl is ontstaan in Chicago waar ook de naam housemuziek vandaan komt. House stamt af van de discomuziek en wordt gekenmerkt door het gebruik van veel beats. De dansstijl house wordt al jaren beoefend door vele dansers en danseressen.

House is een muziekstijl die nog steeds veel muziek voortbrengt. Van de danstijl house krijg je veel energie. Dit komt doordat house dance wordt gekenmerkt door veel energieke danspassen. House dance bevat veel invloeden uit de hipohopdans en is de laatste jaren steeds populairder geworden.

House dance is een dansstijl die barst van het zelfvertrouwen, lef en ruige bewegingen. In tegenstelling tot de klassieke dansstijlen kun je helemaal los gaan op de housemuziek. Er wordt gedanst op raps, leuke ritmes en eigentijdse beats.

Op deze locaties!

De House studio's

House kun je bij Dansstudio Jolein bij de volgende studios beoefenen. Bekijk alle studio’s.

Gratis proefles

Wil je een van onze House lessen uitproberen of dit iets voor je is?
Meld je vandaag nog aan voor jouw gratis proefles bij Danstudio Jolein

Tarieven
House

Jeugd, jongeren / 60 min. per week / €34,50 per maand

Betaling vindt plaats in 10 termijnen via automatische incasso.
Bij instroom in het lopende jaar betaal je lesgeld voor de resterende lessen en de betaling wordt verdeeld over de resterende termijnen.
Wij rekenen geen inschrijfgeld of administratiekosten!

Inschrijven voor seizoen 23-24 kan via deze link: Schrijf je in!


Klaar om mee te dansen? Meld je aan!